ΚΟΜΠΟΘΕΚΡΑ ΑΛΕΞΙΑ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

Καθηγήτρια, απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Μεταπτυχιακού προγράμματος στην Εκπαιδευτική-Σχολική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. 
Εξειδικευμένη στην αξιολόγηση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών και αναπτυξιακών διαταραχών παιδιών/εφήβων στο Εργαστήριο Νευροψυχολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και στη ΔΕΠ-Υ στην Παιδοψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών "Η Αγία Σοφία".

-Αναλαμβάνει την ανίχνευση και το σχεδιασμό εξατομικευμένων προγραμμάτων παρέμβασης σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες και ΔΕΠ-Υ. Για την αξιολόγηση γίνεται χρήση των εργαλείων Α' Τεστ-Σχολικής Ετοιμότητας και ΦΩΤΑΔΥΣ (για παιδιά προσχολικής ηλικίας) και ΛΑΜΔΑ, Αθηνά Τεστ και ΠΑΤΕΜ Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, ΙV (για παιδιά σχολικής ηλικίας).
-Παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Α' βάθμιας και Β' βάθμιας Εκπαίδευσης.
-Αναλαμβάνει την προετοιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων με πολλές επιτυχίες.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Ειδικές κατηγορίες, Ξενόγλωσσοι Μαθητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Αρχαία Ελληνικά, Νεοελληνική Γλώσσα (Έκθεση), Νεοελληνική Λογοτεχνία, Ιστορία, Όλα τα μαθήματα Δημοτικού, Ειδική Αγωγή

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Νότια και Νοτιοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Γλυφαδα, Βουλα, Βουλιαγμενη

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάζομαι ως φιλόλογος / ειδική παιδαγωγός από το 2007 σχεδιάζοντας εξατομικευμένα προγράμματα παρέμβασης σε μαθητές Δημοτικού που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες και ΔΕΠ-Υ και παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.
Η αγάπη μου για το αντικείμενο σπουδών μου και για τα παιδιά με οδήγησαν στη διαρκή επιμόρφωση και εκπαίδευση.
Η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα με την οποία δουλεύω έφεραν ως αποτέλεσμα την εμπιστοσύνη των μαθητών μου, την εκτίμηση των γονιών τους και τη μακροχρόνια συνεργασία μας.
Η ικανοποίησή μου είναι απερίγραπτη όταν βλέπω τους μαθητές μου να βελτιώνονται, να πιστεύουν στον εαυτό τους και στις ικανότητές τους και τελικά να πετυχαίνουν τους πνευματικούς και ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

17-30 ευρώ

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα