ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ ΜΑΡΙΑ

Τελειόφοιτος, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

Τελειόφοιτη φοιτήτρια του Τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα κατ' οίκον, ατομικά ή ομαδικά σε μαθητές/τριες Λυκείου (Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, ΑΟΘ, ΑΟΔΕ), Γυμνασίου (Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία), Δημοτικού (Μαθηματικά,Φυσική,Γλώσσα) καθώς και σε φοιτητές/τριες Πανεπιστημίων ΑΕΙ/ΤΕΙ στα μαθήματα Στατιστικής,Πιθανοτήτων,Απειροστικού Λογισμού και Γραμμικής Άλγεβρας.

Διατίθενται προσωπικές σημειώσεις,πλήθος ασκήσεων για την πλήρη κατανόηση της ύλης καθώς και πλειάδα κριτηρίων αξιολόγησης-διαγωνισμάτων για τον έλεγχο της προόδου του μαθητή-φοιτητή. Η συνεργασία με τους γονείς είναι επιθυμητή και απαραίτητη.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Μαθήματα που διδάσκω

Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, ΑΟΘ, ΑΟΔΕ

Συνοικίες Δήμοι

Πειραιάς, Νέο Φάληρο, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Ταύρος, Πετράλωνα, Θησείο, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Αιγάλεω, Νίκαια, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Κερατσίνι, Αθηναίων, Ιλισίων, Ζωγράφου, Καισαριανής, Βύρωνος, Ελληνικού, Αλίμου, Γλυφάδας, Δάφνης-Υμηττού

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα από το 2014.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

8-15 ευρώ την ώρα

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι
  • Μαθήματα μέσω Skype: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα