ΓΙΑΖΙΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

Ονομάζομαι Αναστασία Γιαζιτζή και έχω αποφοιτήσει από το τμήμα της Ελληνικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Στόχος μου είναι η δημιουργία ενός προγράμματος διδασκαλίας που θα βασίζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε μαθητή. Έτσι καλύπτονται τα μαθησιακά κενά και εξασφαλίζεται η πρόοδος. Επίσης, κατά την διάρκεια των μαθημάτων παρέχεται επιπλέον διδακτικό υλικό δωρεάν. Τέλος, αναλαμβάνω και το καθημερινό διάβασμα μαθητών Δημοτικού. Δυνατή είναι και η διδασκαλία σε μικρά group.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Μαθήματα που διδάσκω

Αρχαία Ελληνικά, Λατινικά, Ιστορία, Νεοελληνική Λογοτεχνία, Νέα Ελληνικά, Έκθεση

Περιοχή προβολής

Θεσσαλονίκη

Συνοικίες Δήμοι

Δήμος Θεσσαλονίκης- Κέντρο, Τούμπα, Τριανδρία, Ντεπώ, Καλαμαριά, Νεάπολη, Συκιές

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Λιγότερα από 5 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Παροχή ιδιαιτέρων μαθημάτων σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Επίσης, συνεχής ενασχόληση και παρακολούθηση σεμιναρίων που αφορούν την διδασκαλία.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

5-10 ευρώ /ώρα

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Εκπόνηση Εργασιών: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα