ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΒΙΒΗ

Απόφοιτη A.E.I., Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η αγγελία μου

Έχοντας αποφοιτήσει από τη Γλωσσολογία του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας στο ΕΚΠΑ και με σκοπό τη μετεκπαίδευσή μου πάνω στη διδασκαλία της Ελληνικής, μου αρέσει πολύ να διδάσκω τα φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές τόσο μικρούς όσο και μεγάλους.
Θα ήθελα πολύ να συνεργαστούμε με κόστος συζητήσιμο και προσαρμόσιμο στο σήμερα.
Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία!
ΜΦΧ,
Βιβή

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Ξενόγλωσσοι Μαθητές

Μαθήματα που διδάσκω

Έκθεση, Αρχαία, Λατινικά, Λογοτεχνία, Ιστορία

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Βόρεια και Βορειοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Χολαργός, Μαρούσι, Ψυχικό, ΒΑ προάστια
Ακόμη, περιοχές που βρίσκονται κοντά σε κάποιο μετρό.

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Κατά τα φοιτητικά μου χρόνια 2010-2015 –πέρα από την πρακτική άσκηση σε γυμνάσια και λύκεια στα πλαίσια του Πανεπιστημίου– παρέδιδα παράλληλα ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016 εργάστηκα ως δασκάλα στα ελληνικά σχολεία του Τορόντο στον Καναδά σε μαθητές Γ' λυκείου, Α' γυμνασίου και Δ' δημοτικού.
Από το 2010 έως σήμερα προσπαθώ να ενημερώνομαι και να επιμορφώνομαι όσο το δυνατόν περισσότερο σχετικά με τη διδασκαλία, κατέχοντας μέχρι τώρα δύο πιστοποιήσεις, μία από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας στη Θεσσαλονίκη και μία από το Πανεπιστήμιο του York στον Καναδά.
Αυτήν την περίοδο, συγκεκριμένα, διαβάζω ούτως ώστε να πάρω μέρος στις εξετάσεις για το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα της Γλωσσολογίας (Διδασκαλία των Ελληνικών ως Γ2) του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Τα μαθήματα μέσω Skype αφορούν κυρίως μαθήματα αφότου έχει αναπτυχθεί μια πρώτη επαφή και επικοινωνία από κοντά με τον ίδιο το μαθητή και ενδεχομένως να συνεχιστεί μέσω Skype για διευκόλυνση.
Όσο για τις μαθησιακές δυσκολίες, δεν κατέχω κάποια συγκεκριμένη πιστοποίηση, ενώ η εμπειρία μου δεν κινείται γύρω από το συγκεκριμένο αντικείμενο. Ωστόσο, μαθησιακές δυσκολίες μπορεί να ποικίλουν και στην περίπτωση που κάτι μπορώ να το αναλάβω, θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσουμε και να το συζητήσουμε εκτενέστερα.

Ηλικία

έως 30 ετών

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Δωρεάν το 1ο Μάθημα: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Μαθήματα μέσω Skype: Ναι
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΒΙΒΗ, Φιλολογικά Μαθήματα - βόρεια προάστια

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

6947895836

E mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημερομηνία Έναρξης

09 Δεκέμβριος 2016

Είδαν την αγγελία μου

2484

Δημοφιλείς Κατηγορίες