ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΒΙΒΗ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

Έχοντας αποφοιτήσει από τη Γλωσσολογία του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας στο ΕΚΠΑ και με σκοπό τη μετεκπαίδευσή μου πάνω στη διδασκαλία της Ελληνικής, μου αρέσει πολύ να διδάσκω τα φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές τόσο μικρούς όσο και μεγάλους.
Θα ήθελα πολύ να συνεργαστούμε με κόστος συζητήσιμο και προσαρμόσιμο στο σήμερα.
Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία!
ΜΦΧ,
Βιβή

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Ξενόγλωσσοι Μαθητές

Μαθήματα που διδάσκω

Έκθεση, Αρχαία, Λατινικά, Λογοτεχνία, Ιστορία

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Βόρεια και Βορειοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Χολαργός, Μαρούσι, Ψυχικό, ΒΑ προάστια
Ακόμη, περιοχές που βρίσκονται κοντά σε κάποιο μετρό.

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Κατά τα φοιτητικά μου χρόνια 2010-2015 –πέρα από την πρακτική άσκηση σε γυμνάσια και λύκεια στα πλαίσια του Πανεπιστημίου– παρέδιδα παράλληλα ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016 εργάστηκα ως δασκάλα στα ελληνικά σχολεία του Τορόντο στον Καναδά σε μαθητές Γ' λυκείου, Α' γυμνασίου και Δ' δημοτικού.
Από το 2010 έως σήμερα προσπαθώ να ενημερώνομαι και να επιμορφώνομαι όσο το δυνατόν περισσότερο σχετικά με τη διδασκαλία, κατέχοντας μέχρι τώρα δύο πιστοποιήσεις, μία από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας στη Θεσσαλονίκη και μία από το Πανεπιστήμιο του York στον Καναδά.
Αυτήν την περίοδο, συγκεκριμένα, διαβάζω ούτως ώστε να πάρω μέρος στις εξετάσεις για το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα της Γλωσσολογίας (Διδασκαλία των Ελληνικών ως Γ2) του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Τα μαθήματα μέσω Skype αφορούν κυρίως μαθήματα αφότου έχει αναπτυχθεί μια πρώτη επαφή και επικοινωνία από κοντά με τον ίδιο το μαθητή και ενδεχομένως να συνεχιστεί μέσω Skype για διευκόλυνση.
Όσο για τις μαθησιακές δυσκολίες, δεν κατέχω κάποια συγκεκριμένη πιστοποίηση, ενώ η εμπειρία μου δεν κινείται γύρω από το συγκεκριμένο αντικείμενο. Ωστόσο, μαθησιακές δυσκολίες μπορεί να ποικίλουν και στην περίπτωση που κάτι μπορώ να το αναλάβω, θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσουμε και να το συζητήσουμε εκτενέστερα.

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Δωρεάν το 1ο Μάθημα: Ναι
  • Μαθήματα μέσω Skype: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα