ΔΙΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

Πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακός φοιτητής στo Π.Μ.Σ. Ψηφιακών Συστημάτων και Υπηρεσιών - Ηλεκτρονικής Μάθησης του πανεπιστημίου Πειραιώς, με εμπειρία στη διδασκαλία και προσωπικές σημειώσεις για τις πανελλαδικές εξετάσεις της "Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής", παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα, Μαθηματικών, "Αρχών Οικονομικής Θεωρίας" και "Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον” σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και Φοιτητές.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Μαθήματα που διδάσκω

Μαθηματικά, Οικονομικά, Πληροφορική

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Δυτικά

Συνοικίες Δήμοι

Πετρούπολη, Γέρακας, Κηφισιά, Μαρούσι, Μελίσσια, Χαλάνδρι, Παλλήνη, Περιστέρι, Άγιοι Ανάργυροι, Χαϊδάρι, Πειραιάς, Δάφνη, Ηλιούπολη, Παλλήνη, Κορωπί, Μαραθώνας.

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

-Ιδιαίτερα μαθήματα απο το 2007 σε μαθητές/τριες Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου με μαθησιακά προβλήματα
-Ταχύρρυθμα καλοκαιρινά μαθήματα για προετοιμασία μαθητών/τριων για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

10 - 20 €/ώρα

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Δωρεάν το 1ο Μάθημα: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα