ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΦΗ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

Ονομάζομαι Έφη και είμαι Δασκάλα, Αριστούχος Πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Τμήμα Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης. Διαθέτω άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και πολύ καλή γνώση της γαλλικής. Μπορώ με συνέπεια και υπευθυνότητα να αναλάβω μαθητές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και χρειάζονται βοήθεια στα σχολικά τους μαθήματα.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου

Μαθήματα που διδάσκω

Ιδιαίτερα Δημοτικού και Γυμνασίου

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Κέντρο

Συνοικίες Δήμοι

Κάτω Πετράλωνα, Άνω Πετράλωνα, Θησείο, Ταύρος

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

'Εχω αναλάβει διαφορετικές προσωπικότητες παιδιών και τα έχω καταφέρει ακολουθώντας εξατομικευμένο σχέδιο διδασκαλίας για το καθένα ξεχωριστά. Επίσης έχω οργανώσει τμήμα μελέτης μαθητών Δημοτικού -Γυμνασίου, στο οποίο και έχω διδάξει.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

10ευρώ (συζητήσιμη)

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Δωρεάν το 1ο Μάθημα: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα