ΠΡΕΒΕΛΙΑΝΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ/ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜ ΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΙΑΘΕΤΩ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΛΑΤΙΝΙΚΑ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ/ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ. ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ, ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Μαθήματα που διδάσκω

AΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΛΑΤΙΝΙΚΑ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΚΘΕΣΗ

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Βόρεια και Βορειοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΦΙΛΟΘΕΗ, ΨΥΧΙΚΟ, ΙΛΙΟΝ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ.

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 10 μέχρι 20 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

ΔΙΑΘΕΤΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ 18 ΕΤΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

15 ΕΥΡΩ

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι
  • Εκπόνηση Εργασιών: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα