ΚΟΥΡΑΚΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

Φοιτητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

Αποτελεσματική Προετοιμασία για τις σχολικές εξετάσεις, Αποτελεσματική και υπεύθυνη Προετοιμασία για μαθητές 3ης Λυκείου! Μάθημα με μεταδοτικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα!
Δίνονται ασκήσεις και προσωπικές σημειώσεις!
Επιπλέον βοήθεια σε σχολικές εργασίες!
Παρέχονται εντατικά μαθήματα για κάλυψη κενών ή περισσότερης ύλης!

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Μαθήματα που διδάσκω

Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Έκθεση

Συνοικίες Δήμοι

Πειραιάς, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Πέραμα, Νίκαια, Καλλιθέα, Ταύρος, Μοσχάτο, Φάληρο (Παλαιό και Νέο), Ρέντη, Καμίνια, Νέο Κόσμο, Άγιο Δημήτριο, Ηλιούπολη, Περιστέρι, Ανθούπολη, Κηπούπολη, Πετρούπολη, Αττική, Κέντρο

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Λιγότερα από 5 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

ΔΙΔΑΣΚΩ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΑΠΟ 1η ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΩΣ 3η ΛΥΚΕΙΟΥ!ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ,ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ, ΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ!
ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ!
ΟΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ!!!ΕΧΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ!!!
ΔΗΜΟΤΙΚΟ: 2 ΩΡΕΣ/ 17 ΕΥΡΩ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ: 1 ΩΡΑ/10 ΕΥΡΩ

Τιμή ανά διδακτική ώρα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ:8,5 ευρώ/ώρα, ΓΥΜΝΑΣΙΟ: 10 ευρώ/ώρα, ΛΥΚΕΙΟ : 10 ευρώ/ώρα

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Εκπόνηση Εργασιών: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα